En trevlig helg i Stockholm

Hej!

Det var en fantastiskt helg som nu har lidit till sitt slut. Jag har umgåtts med min släkt väldigt intensivt, och det är ju alltid väldigt trevligt när det väl sker. Bland helgens godbitar återfinns ett besök ut till Fjäderholmarna, en vandring och picknick på Djurgården, och ett trevligt biobesök med min kusin och hans barn. Så fort fredagens arbete var avklarat så var jag över till min svåger och drack ett glas rött. Vi tittade på World Cup, denna ishockeyturnering som sker så pass sällan att det är ett event bara på grund av detta. Sverige gick ju som vi vet idag inte riktigt hela vägen då de föll mot Europa, och missade således en finalplats. Efter en god middag i fredags bestående av kalvinnanlår så åkte jag hem för att vila upp mig. Det var nämligen inplanerat ett besök ute på Fjäderholmarna under lördagen.

Lördagmorgon, och jag åkte ner mot city för att möta upp några av mina släktingar vid färgan ut till Fjäderholmarna. Solen sken på oss denna lördag, och det var en fantastiskt fin båttur ut genom Stockholms innanskärgård. Väl ute på Fjäderholmarna blev det både bad och lite sol, men också en skön middag ute i det fria med många skratt. Det var många år sedan jag var ute på holmarna, och många gamla minnen återfann sig väl där ute. En härlig dag på alla sätt! När vi tog båten hem med Waxholmsbolaget igen vid 15-rycket vankades mer middag med släkten – trevligt!

fjäderholmarna

På söndagen åkte jag ut till Djurgården för att möta upp en gammal vän och ta en fika. Det var okej väder, inte som under lördagen, men heller inget väder man har rätt att klaga på. Vi vandrade en lång sväng och tog oss en kaffe. Var riktigt kul att se min gamla polare igen. En gammal vän ända sedan lumpentiden, men som alltid har något nytt och roligt att berätta. Han spelar en hel del som den gamla gamer han är, och du kan hitta hans spelarprofil här om du också är gamer och intresserad av spel på nätet. Kvällen sedan avslutades med sällskapsspel och några öl med brorsan och hans fru. En riktig toppenhelg på alla sätt i Stockholm!